Marzea-Mezei, Róbert (2019) A mikrohullámú vákuumszárítás alkalmazásának lehetősége meggyfajták szárítása során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Marzea_Mezei_Robert_YX.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Marzea_Mezei_Robert_YX.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398286; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Kot. tanszéki jel; Szárítás-technológia; Meggy; Chips; Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3470 |