MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A mikrohullámú vákuumszárítás alkalmazásának lehetősége meggyfajták szárítása során

Marzea-Mezei, Róbert (2019) A mikrohullámú vákuumszárítás alkalmazásának lehetősége meggyfajták szárítása során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Marzea_Mezei_Robert_YX.pdf] Szöveg
Marzea_Mezei_Robert_YX.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398286; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Kot. tanszéki jel; Szárítás-technológia; Meggy; Chips; Mikrohullámú technika; Vákuumszárítás; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3470
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése