MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ananász fő aromakomponenseinek kíméletes kinyerése pervaporációval

Poráczki, Anna (2012) Ananász fő aromakomponenseinek kíméletes kinyerése pervaporációval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Poraczki_Anna.pdf] Szöveg
Poraczki_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326704; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. [42-43].; Ég. tanszéki jel; Ananász; Aromaanyagok; Pervaporáció; Gyümölcslégyártás; Membrántechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 05:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/347
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése