MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mikrobuborékoltatásos-ultrahangos pácolási eljárás hatásának vizsgálata sertéscomb tulajdonságaira

Tudlik, Eszter (2018) Mikrobuborékoltatásos-ultrahangos pácolási eljárás hatásának vizsgálata sertéscomb tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2022.12.31.)
Kulcsszavak: ENTZ389758; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 50-59.; Ht. tanszéki jel; Húspácolás; Sertéshús; Pácolási technológia; Ultrahang alkalmazása;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3469
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése