Karácsonyi, Mónika Mária (2015) Mikrobiológiai gyorsteszt alkalmazása az instant tészta gyártása során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Karacsonyi_Monika_Maria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Karacsonyi_Monika_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370360; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 43-45.; Mb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Instant termékek; Tésztavizsgálat; Élelmiszerbiztonság; Mikrobiológiai vizsgálat; Élelmiszer-higiénia; Gyártási folyamatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3468 |