MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Méz hozzáadásával készült tortabevonó vizsgálata

Tóth, Rebeka (2017) Méz hozzáadásával készült tortabevonó vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Rebeka.pdf] Szöveg
Toth_Rebeka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (951kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375471; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Krémek; Csokoládémassza; Pálmazsír; Méz;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3437
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése