Tóth, Rebeka (2017) Méz hozzáadásával készült tortabevonó vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Rebeka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Rebeka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (951kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375471; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Krémek; Csokoládémassza; Pálmazsír; Méz; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3437 |