Illés, Klaudia (2020) Méz és étcsokoládé kölcsönhatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegIlles_Klaudia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426420; Budapest; Bibliogr.: p.35-36.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Étcsokoládé; Méz alapú termékek; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:03 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3436 |


