MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Medvehagyma (Allium ursinum) minőségjellemzőinek alakulása kíméletes szárítási módszerek alkalmazását követően

Doma, Eszter (2014) Medvehagyma (Allium ursinum) minőségjellemzőinek alakulása kíméletes szárítási módszerek alkalmazását követően. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Doma_Eszter.pdf] Szöveg
Doma_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370922; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [49-53].; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3387
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése