Kádár, Attila (2018) Mechanikai sérülés fiziológiai hatásainak vizsgálata Golden Delicious étkezési alma esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kadar_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kadar_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389276; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; ÁÉ. tanszéki jel; Golden Delicious; Alma sérülése; Árukezelés; Mechanikai sérülések; Tárolás. gyümölcs; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:44 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3382 |