MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mechanikai sérülés fiziológiai hatásainak vizsgálata Golden Delicious étkezési alma esetében

Kádár, Attila (2018) Mechanikai sérülés fiziológiai hatásainak vizsgálata Golden Delicious étkezési alma esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kadar_Attila.pdf] Szöveg
Kadar_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389276; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; ÁÉ. tanszéki jel; Golden Delicious; Alma sérülése; Árukezelés; Mechanikai sérülések; Tárolás. gyümölcs;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:44
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3382
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése