Kovalcsik, György (2018) Márkatudat befolyásoló hatásának vizsgálata sajátmárkás málnaszörp-termékek körében, érzékszervi módszerek segítségével. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of kovalcsik_gyorgy.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
kovalcsik_gyorgy.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ388911; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [37-42].; Élip. tanszéki jel; Márka menedzsment; Márkázott élelmiszeripari termék; Málnaszörp; Márkaépítés; Fogyasztói magatartás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3372 |