Bőgér, Zsófia (2019) Margarinok zsírsav-összetételének meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Boger_Zsofia_SI.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Boger_Zsofia_SI.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411364; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 41-43.; Mb. tanszéki jel; Margarin; Zsírsavösszetétel; Zsírsavtartalom; Telítetlen zsírsavak; Green Cooling Factorr; Omega-3 zsírsav; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3360 |