MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Marcipánfigurák tárolás közbeni avasodásának vizsgálata

Löcher, Viktória (2015) Marcipánfigurák tárolás közbeni avasodásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Locher_Viktoria.pdf] Szöveg
Locher_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370614; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 51-53.; Gb. tanszéki jel; Marcipán; Édesipari technológia; Csomagolástechnika; NIR/NIT spektroszkópia; Szamos Marcipán Kft.; Vákuum-csomagolás; Tárolási idő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3358
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése