Nagy, Míra Júlia (2019) Mandula alapú melléktermék felhasználásával készült szelet beltartalmi jellemzőinek javítása fekete áfonya por hozzáadásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Míra_Julia_TH_pdf-1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Míra_Julia_TH_pdf-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397999; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 46-49.; Gb. tanszéki jel; Fekete áfonya; Mandula; Liofilezés; Mandulaliszt; Szeletelt termék; Sütőipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3354 |