MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Mandula alapú melléktermék felhasználásával készült szelet beltartalmi jellemzőinek javítása fekete áfonya por hozzáadásával

Nagy, Míra Júlia (2019) Mandula alapú melléktermék felhasználásával készült szelet beltartalmi jellemzőinek javítása fekete áfonya por hozzáadásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Míra_Julia_TH_pdf-1.pdf] Szöveg
Nagy_Míra_Julia_TH_pdf-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397999; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 46-49.; Gb. tanszéki jel; Fekete áfonya; Mandula; Liofilezés; Mandulaliszt; Szeletelt termék; Sütőipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3354
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése