Várnagy, Balázs (2017) A malolaktikus fermentáció időzítésének hatása különböző baktérium kultúrák alkalmazásával Kékfrankos borban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varnagy_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varnagy_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371691; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 41-42.; Bor. tanszéki jel; Malolaktikus fermentáció; Almasavbontás; Starter kultúra; Kékfrankos; Borászati technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 13:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3351 |