Várnagy, Balázs (2017) A malolaktikus fermentáció időzítésének hatása különböző baktérium kultúrák alkalmazásával Kékfrankos borban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegVarnagy_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371691; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 41-42.; Bor. tanszéki jel; Malolaktikus fermentáció; Almasavbontás; Starter kultúra; Kékfrankos; Borászati technológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 13:37 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3351 |


