MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A malolaktikus fermentáció időzítésének hatása különböző baktérium kultúrák alkalmazásával Kékfrankos borban

Várnagy, Balázs (2017) A malolaktikus fermentáció időzítésének hatása különböző baktérium kultúrák alkalmazásával Kékfrankos borban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varnagy_Balazs.pdf] Szöveg
Varnagy_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371691; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 41-42.; Bor. tanszéki jel; Malolaktikus fermentáció; Almasavbontás; Starter kultúra; Kékfrankos; Borászati technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 13:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3351
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése