MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A málnalé beltartalmi értékeinek változása fagyasztva tárolás során

Tarcza, Éva (2013) A málnalé beltartalmi értékeinek változása fagyasztva tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tarcza_Eva.pdf] Szöveg
Tarcza_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334121; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 36-38.; Sör. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Málnalé; Beltartalmi vizsgálat; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Gyümölcslégyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3349
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése