Tarcza, Éva (2013) A málnalé beltartalmi értékeinek változása fagyasztva tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tarcza_Eva.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tarcza_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334121; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 36-38.; Sör. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Málnalé; Beltartalmi vizsgálat; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Gyümölcslégyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3349 |