Tóbi, Anita (2011) A málna antioxidáns anyagainak változása vákuumbepárlás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tobi_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tobi_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332600; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 61-63.; Kot. tanszéki jel; Málna; Málnalé; Málnafeldolgozás; Vákuumbepárlás; Sűrítménygyártás; Besűrítés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3346 |