MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A málna antioxidáns anyagainak változása vákuumbepárlás során

Tóbi, Anita (2011) A málna antioxidáns anyagainak változása vákuumbepárlás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tobi_Anita.pdf] Szöveg
Tobi_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332600; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 61-63.; Kot. tanszéki jel; Málna; Málnalé; Málnafeldolgozás; Vákuumbepárlás; Sűrítménygyártás; Besűrítés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3346
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése