Magyar, Nándor Dávid (2019) Malátás kekszek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegMagyar-Nandor-David-BA-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ397996; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 53-56.; Gb. tanszéki jel; Kekszgyártás; Malátagyártás; Kekszek; Sütőipari technológia; Teljes kiőrlésű liszt; Búzaliszt; Maláta; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:38 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3341 |


