MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Maláták hatása a kész sör antioxidáns paramétereire

Kalamár, Kata (2018) Maláták hatása a kész sör antioxidáns paramétereire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kalamar_Kata.pdf] Szöveg
Kalamar_Kata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389557; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Malátagyártás; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
Konzulens
Koren, Dániel
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3340
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése