Kalamár, Kata (2018) Maláták hatása a kész sör antioxidáns paramétereire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kalamar_Kata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kalamar_Kata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389557; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Malátagyártás; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - Konzulens Koren, Dániel - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3340 |