Meier, Orsolya (2018) Májkrém termékfejlesztése Zophobas morio felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Meier_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Meier_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389186; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [34-37.]; Ht. tanszéki jel; Májkrémek; Ehető rovarok; Rovarfogyasztás; Gyászbogarak családja; Állományvizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3333 |