MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Májkrém termékfejlesztése Zophobas morio felhasználásával

Meier, Orsolya (2018) Májkrém termékfejlesztése Zophobas morio felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Meier_Orsolya.pdf] Szöveg
Meier_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389186; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [34-37.]; Ht. tanszéki jel; Májkrémek; Ehető rovarok; Rovarfogyasztás; Gyászbogarak családja; Állományvizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pintér, Richárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3333
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése