MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A Maillard reakció hatásának vizsgálata fehércsokoládén, a szőke csokoládé

Semsey, Dávid (2018) A Maillard reakció hatásának vizsgálata fehércsokoládén, a szőke csokoládé. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Semsey_David.pdf] Szöveg
Semsey_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390368; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Édesipari technológia; Fehér csokoládé; Maillard reakció; Szőke csokoládé;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3332
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése