Ivacs, Vince (2019) Magyarországon nemesített és termesztett gabonák söripari alkalmazhatóságának vizsgálata, a maláták minősítése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ivacs_Vince_O3.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ivacs_Vince_O3.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397921; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Malátagyártás; Árpamaláta; Zab; Alakor; Tönke; Cefrézés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3329 |