Karádi, Bálint (2020) Alternatív gabonákból kísérleti sörök készítése félüzemi sörfőzéssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Karadi_Balint_tn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Karadi_Balint_tn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ412671; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-51.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Tönkölybúza; Rozs; Alakor; Köles; Sörfőzés; Érzékszervi vizsgálat; Biosör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 12:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/330 |