MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alternatív gabonákból kísérleti sörök készítése félüzemi sörfőzéssel

Karádi, Bálint (2020) Alternatív gabonákból kísérleti sörök készítése félüzemi sörfőzéssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Karadi_Balint_tn.pdf] Szöveg
Karadi_Balint_tn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ412671; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 48-51.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Tönkölybúza; Rozs; Alakor; Köles; Sörfőzés; Érzékszervi vizsgálat; Biosör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 12:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/330
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése