Pór, Janka Veronika (2019) A magyar dió kereskedelmét befolyásoló főbb tényezők vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of TITKOS_Por_Janka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
TITKOS_Por_Janka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ391657; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 41-46.; Élip. tanszéki jel; Dió; Diótermesztés; Postharvest technológia; Gyümölcskereskedelem; Európai Unió. gyümölcskereskedelem; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture SB Plant culture |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 13:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3276 |