MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas Omega-3 zsírsavtartalmú olajok hőstabilitásának vizsgálata hőstabil olajok jelenlétében

Kiss, Balázs (2019) Magas Omega-3 zsírsavtartalmú olajok hőstabilitásának vizsgálata hőstabil olajok jelenlétében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Balazs.pdf] Szöveg
Kiss_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (959kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391634; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-44.; Gb. tanszéki jel; Olívaolaj; Napraforgóolaj; Omega-3 zsírsav; Növényolajipari technológia; Sütőzsiradék; Kendermagolaj; Lenmagolaj; Hőstabilitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3260
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése