Pistár, Ilona Berta (2018) Magas méz tartalmú cukorkatermék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pistar_Berta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pistar_Berta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (918kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389519; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 31.; Gb. tanszéki jel; Méz alapú termékek; Cukorkagyártás; Cukorkák; Glükóz; Olvadási viszonyok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3258 |