MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas méz tartalmú cukorkatermék fejlesztése

Pistár, Ilona Berta (2018) Magas méz tartalmú cukorkatermék fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pistar_Berta.pdf] Szöveg
Pistar_Berta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (918kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389519; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 31.; Gb. tanszéki jel; Méz alapú termékek; Cukorkagyártás; Cukorkák; Glükóz; Olvadási viszonyok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3258
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése