Takács, Éva (2015) Magas koncentrációjú laktóz oldat előállítása tejsavóból többlépcsős membránszűrési műveletekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegTakacs_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369744; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 65-68.; Mb. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tejsavó; Membrán-szűrési eljárások; Sajtgyártás; Laktóz; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3257 |


