Takács, Éva (2015) Magas koncentrációjú laktóz oldat előállítása tejsavóból többlépcsős membránszűrési műveletekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Takacs_Eva.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Takacs_Eva.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369744; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 65-68.; Mb. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tejsavó; Membrán-szűrési eljárások; Sajtgyártás; Laktóz; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3257 |