Csupor, Barbara (2015) Magas fehérjetartalmú termék előállítása tejsavóból membrántechnika segítségével : membrán "screenelés" és a diaszűrés vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegCsupor_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ368069; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ég. tanszéki jel; Tejsavó; Membrán-szűrési eljárások; Fehérjemeghatározás; Fehérjetartalom; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - Konzulens Albert, Krisztina - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3255 |


