MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas fehérjetartalmú rovarpép hozzáadásával készült húspogácsa hűtőtárolása

Molnár, Evelin (2018) Magas fehérjetartalmú rovarpép hozzáadásával készült húspogácsa hűtőtárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ389271; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-53.]; Ht. tanszéki jel; Rovarfogyasztás; Ehető rovarok; Húspogácsa;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pintér, Richárd
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3254
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése