Molnár, Evelin (2018) Magas fehérjetartalmú rovarpép hozzáadásával készült húspogácsa hűtőtárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető |
Kulcsszavak: | ENTZ389271; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-53.]; Ht. tanszéki jel; Rovarfogyasztás; Ehető rovarok; Húspogácsa; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3254 |