Nagy, Zsanett (2014) Magas biológiai értékű körteaszalványok előállítása, valamint fontosabb paramétereinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegNagy_Zsanett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370005; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcsaszalványok; Körte; Szárítás-technológia; Gyümölcsaszalás; Vilmos körte; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:26 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3252 |


