MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas beltartalmi értékekkel rendelkező zöldségkrémek termékfejlesztése

Felhő, Mária (2014) Magas beltartalmi értékekkel rendelkező zöldségkrémek termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Felho_Maria.pdf] Szöveg
Felho_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371349; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 67-69.; Kot. tanszéki jel; Céklakészítmények; Sütőtök; Zöldségpüré; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 19 Jan 2024 09:43
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3251
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése