Felhő, Mária (2014) Magas beltartalmi értékekkel rendelkező zöldségkrémek termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Felho_Maria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Felho_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371349; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 67-69.; Kot. tanszéki jel; Céklakészítmények; Sütőtök; Zöldségpüré; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 19 Jan 2024 09:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3251 |