Radványi, Dalma (2012) Magas antioxidáns tartalmú extraktum előállítása fekete bodza (Sambucus nigra L.) törkölyből. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegRadvanyi_Dalma.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326597; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 57-59.; Kot. tanszéki jel; Bodzapálinka; Fekete bodza; Élelmiszertartósítás; Antimikrobás hatás; Extrakció; Mikrobiológiai vizsgálat; HPLC rendszer; Bodzalé; Antioxidáns kapacitás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:25 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3250 |


