MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A liofilizálás eredményeként keletkező szárítmány és kondenzvíz felhasználási lehetőségeinek vizsgálata csokoládé- és teakészítéshez

Máthé, László (2019) A liofilizálás eredményeként keletkező szárítmány és kondenzvíz felhasználási lehetőségeinek vizsgálata csokoládé- és teakészítéshez. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mathe_Laszlo.pdf] Szöveg
Mathe_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391734; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 46.; ÁÉ. tanszéki jel; Liofilezés; Tea; Csokoládégyártás; Kondenzvíz; Illatanyagok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3207
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése