Máthé, László (2019) A liofilizálás eredményeként keletkező szárítmány és kondenzvíz felhasználási lehetőségeinek vizsgálata csokoládé- és teakészítéshez. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mathe_Laszlo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mathe_Laszlo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391734; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 46.; ÁÉ. tanszéki jel; Liofilezés; Tea; Csokoládégyártás; Kondenzvíz; Illatanyagok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3207 |