Mecser, Gábor (2014) Light gyümölcsitalok beltartalmi és érzékszervi jellemzőinek vizsgálata tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mecser_Gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mecser_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (638kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371512; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás;Almalevek; Őszibaracklé; Energiaszegény italok; Tárolhatóság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 19 Jan 2024 08:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3203 |