MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Light gyümölcsitalok beltartalmi és érzékszervi jellemzőinek vizsgálata tárolás során

Mecser, Gábor (2014) Light gyümölcsitalok beltartalmi és érzékszervi jellemzőinek vizsgálata tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mecser_Gabor.pdf] Szöveg
Mecser_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (638kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371512; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 47-50.; Kot. tanszéki jel; Gyümölcslégyártás;Almalevek; Őszibaracklé; Energiaszegény italok; Tárolhatóság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 19 Jan 2024 08:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3203
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése