MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Létisztítási eljárások hatásának vizsgálata fekete bodzalé természetes színezékanyag tartalmára

Nagy, Eszter (2014) Létisztítási eljárások hatásának vizsgálata fekete bodzalé természetes színezékanyag tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Eszter.pdf] Szöveg
Nagy_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370927; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-49.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Bodzalé; Létisztítás; Színvizsgálat; Gyümölcslégyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 19 Jan 2024 09:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szalóki-Dorkó, Lilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3189
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése