Nagy, Eszter (2014) Létisztítási eljárások hatásának vizsgálata fekete bodzalé természetes színezékanyag tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370927; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-49.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Bodzalé; Létisztítás; Színvizsgálat; Gyümölcslégyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 19 Jan 2024 09:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szalóki-Dorkó, Lilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3189 |