Horváth, Lénárd (2018) Létezhet-e jó, tökéletes pálinkacímke? Mik az alapkövei? : Pálinkacímke fejlesztése érzékszervi módszerekkel és új címke fejlesztése képszerkesztő szoftverekkel és szemkamerás tapasztalatok bevonásával (Alba Regia Initiatio pálinkacsalád címkéinek megalkotása). Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ392522; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 55.; Sör. tanszéki jel; Pálinka; Termékértékesítés; Címkézés; Ital-csomagolás; Szemkamerás vizsgálat; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 12:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3188 |