MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Létezhet-e jó, tökéletes pálinkacímke? Mik az alapkövei? : Pálinkacímke fejlesztése érzékszervi módszerekkel és új címke fejlesztése képszerkesztő szoftverekkel és szemkamerás tapasztalatok bevonásával (Alba Regia Initiatio pálinkacsalád címkéinek megalkotása)

Horváth, Lénárd (2018) Létezhet-e jó, tökéletes pálinkacímke? Mik az alapkövei? : Pálinkacímke fejlesztése érzékszervi módszerekkel és új címke fejlesztése képszerkesztő szoftverekkel és szemkamerás tapasztalatok bevonásával (Alba Regia Initiatio pálinkacsalád címkéinek megalkotása). Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ392522; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 55.; Sör. tanszéki jel; Pálinka; Termékértékesítés; Címkézés; Ital-csomagolás; Szemkamerás vizsgálat; Termékfejlesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 12:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3188
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése