MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Lekvárok fejlesztése fehér szőlőfajtákból

Lévai, Pál (2016) Lekvárok fejlesztése fehér szőlőfajtákból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Levai_Pal.pdf] Szöveg
Levai_Pal.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382923; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 44-47.; Kot. tanszéki jel; Fehérszőlő fajták; Lekvár; Konzervtechnológia; Tárolhatóság; Előfőzés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3181
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése