Lévai, Pál (2016) Lekvárok fejlesztése fehér szőlőfajtákból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegLevai_Pal.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382923; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 44-47.; Kot. tanszéki jel; Fehérszőlő fajták; Lekvár; Konzervtechnológia; Tárolhatóság; Előfőzés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:16 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3181 |


