Lévai, Pál (2016) Lekvárok fejlesztése fehér szőlőfajtákból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Levai_Pal.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Levai_Pal.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382923; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 44-47.; Kot. tanszéki jel; Fehérszőlő fajták; Lekvár; Konzervtechnológia; Tárolhatóság; Előfőzés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3181 |