Lunczer, Árpád Attila (2018) Lehet még jobb a pálinka? : Béta-glükozidáz enzim létjogosultságának vizsgálata a pálinkakészítés folyamatában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
| Kulcsszavak: | ENTZ392540; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 80-82.; Sör. tanszéki jel; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 11:01 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Vértes, Tibor - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3176 |


