MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Lehet még jobb a pálinka? : Béta-glükozidáz enzim létjogosultságának vizsgálata a pálinkakészítés folyamatában

Lunczer, Árpád Attila (2018) Lehet még jobb a pálinka? : Béta-glükozidáz enzim létjogosultságának vizsgálata a pálinkakészítés folyamatában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ392540; Budapest; Pálinkamester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 80-82.; Sör. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 11:01
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Vértes, Tibor
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3176
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése