MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

LC-MS módszerfejlesztés sült húsok heterociklusos aromás amin tartalmának meghatározására

Koroknay, Dóra (2018) LC-MS módszerfejlesztés sült húsok heterociklusos aromás amin tartalmának meghatározására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Koroknay_Dora.pdf] Szöveg
Koroknay_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390033; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 50-53.; Ké. tanszéki jel; Heterociklusos vegyületek; Aminok; Csirkehús; Élelmiszerbiztonság; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; HPLC-ICP-MS mérőrendszer;
Szakterület(ek): T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 09:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lányi, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3158
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése