Koroknay, Dóra (2018) LC-MS módszerfejlesztés sült húsok heterociklusos aromás amin tartalmának meghatározására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Koroknay_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Koroknay_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390033; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 50-53.; Ké. tanszéki jel; Heterociklusos vegyületek; Aminok; Csirkehús; Élelmiszerbiztonság; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; HPLC-ICP-MS mérőrendszer; |
Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 09:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lányi, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3158 |