Koroknay, Dóra (2018) LC-MS módszerfejlesztés sült húsok heterociklusos aromás amin tartalmának meghatározására. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKoroknay_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390033; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 50-53.; Ké. tanszéki jel; Heterociklusos vegyületek; Aminok; Csirkehús; Élelmiszerbiztonság; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; HPLC-ICP-MS mérőrendszer; |
| Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 09:48 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lányi, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3158 |


