MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A lassú fagyasztás hatása a tojásfehérjelé fehérjéire, technofunkcionális és mikrobiológiai tulajdonságaira

Szatmári, Richárd (2020) A lassú fagyasztás hatása a tojásfehérjelé fehérjéire, technofunkcionális és mikrobiológiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szatmari_Richard.pdf] Szöveg
Szatmari_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426359; Budapest; Bibliogr.: p.45-53.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Tojáslé; Eltarthatóság; Fagyasztott élelmiszerek; Tárolás. hűtött légtérben; Fehérjevizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3155
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése