Szatmári, Richárd (2020) A lassú fagyasztás hatása a tojásfehérjelé fehérjéire, technofunkcionális és mikrobiológiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szatmari_Richard.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szatmari_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426359; Budapest; Bibliogr.: p.45-53.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Tojáslé; Eltarthatóság; Fagyasztott élelmiszerek; Tárolás. hűtött légtérben; Fehérjevizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Hidas, Karina Ilona - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3155 |