MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laktózmentes tejkaramella termékfejlesztése

Klippan, Vivien (2020) Laktózmentes tejkaramella termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Klippan_Vivien.pdf] Szöveg
Klippan_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ428094; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: 30. p.; Gb. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Tejkaramella; Kézműves édesipari termékek; Tejcukorérzékenység; Édesipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3149
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése