Klippan, Vivien (2020) Laktózmentes tejkaramella termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Klippan_Vivien.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Klippan_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ428094; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: 30. p.; Gb. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Tejkaramella; Kézműves édesipari termékek; Tejcukorérzékenység; Édesipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3149 |