Pintér, Richárd (2012) Laktózmentes tejes gyümölcsjégkrémek minősége és tárolás alatti változtatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPinter_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326681; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-51.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémgyártás; Jégkrémek; Laktóz; Laktózmentes termékek; Tejcukorérzékenység; Tej; Tejallergia; Tejalapú termék; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3148 |


