Pintér, Richárd (2012) Laktózmentes tejes gyümölcsjégkrémek minősége és tárolás alatti változtatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pinter_Richard.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pinter_Richard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326681; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-51.; Ht. tanszéki jel; Jégkrémgyártás; Jégkrémek; Laktóz; Laktózmentes termékek; Tejcukorérzékenység; Tej; Tejallergia; Tejalapú termék; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3148 |