MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laktózmentes leveles tészta vizsgálata

Szabó, Viktória (2018) Laktózmentes leveles tészta vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Viktoria.pdf] Szöveg
Szabo_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389492; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [47-50.]; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Leveles tészták; Laktózmentes termékek; Kókusztej; Alveográfos vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3147
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése