Szabó, Viktória (2018) Laktózmentes leveles tészta vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389492; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [47-50.]; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Leveles tészták; Laktózmentes termékek; Kókusztej; Alveográfos vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3147 |