MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laktóz hidrolízis vizsgálata csökkentett laktóztartalmú tej előállítása céljából

Szarvák, Marina (2014) Laktóz hidrolízis vizsgálata csökkentett laktóztartalmú tej előállítása céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szarvak_Marina.pdf] Szöveg
Szarvak_Marina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370805; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [39-40].; Ht. tanszéki jel; Laktózhidralizált tej; NIR/NIT spektroszkópia; HPLC rendszer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3145
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése