MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Almatörköly antimikrobás hatásának vizsgálata élelmiszeripari mikroorganizmusokkal szemben

Ruzicska, Henrietta (2012) Almatörköly antimikrobás hatásának vizsgálata élelmiszeripari mikroorganizmusokkal szemben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ruzicska_Henrietta.pdf] Szöveg
Ruzicska_Henrietta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326675; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-46.; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Élelmiszertartósítás; Antimikrobás hatás; Természetes adalékanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 11:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/313
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése