Ruzicska, Henrietta (2012) Almatörköly antimikrobás hatásának vizsgálata élelmiszeripari mikroorganizmusokkal szemben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ruzicska_Henrietta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ruzicska_Henrietta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326675; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-46.; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Élelmiszertartósítás; Antimikrobás hatás; Természetes adalékanyagok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 11:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/313 |