Illés, Adrienn (2018) Lágy sajt érésének leállítása nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Illes_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Illes_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390457; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Sajtok; Lágy sajtok; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3127 |