Kucséber, Timea (2017) Lactobacillus törzsek α-galaktozidáz termelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kucseber_Timea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kucseber_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375145; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 33-35.; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Alfa-galaktozidáz enzim; Enzimtermelés; pH-érték; Enzimaktivitás mérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Styevkó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3125 |