Borbély, Tamara (2019) Lactobacillus törzsek stabilitása és tárolása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Borbely_Tamara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Borbely_Tamara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397888; Budapest; Bibliogr.: p. 34-38.; Sör. tanszéki jel; Probiotikumok; Tejsavbaktériumok; Nőgyógyászat; Gyógyszeripari alapanyagok; Életképesség; Prebiotikumok; Tárolási hőmérséklet; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 10:44 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3122 |