MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Lactobacillus törzsek naringináz enzim termelésének vizsgálata

Krénusz, Judit (2016) Lactobacillus törzsek naringináz enzim termelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Krenusz_Judit.pdf] Szöveg
Krenusz_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376717; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; Mb. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Naringináz; Enzimaktivitás; Enzimtermelés;
Szakterület(ek): T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 16 Jan 2024 10:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3121
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése