Krénusz, Judit (2016) Lactobacillus törzsek naringináz enzim termelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Krenusz_Judit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Krenusz_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376717; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; Mb. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Naringináz; Enzimaktivitás; Enzimtermelés; |
Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 10:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3121 |