Krénusz, Judit (2016) Lactobacillus törzsek naringináz enzim termelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKrenusz_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ376717; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 41-43.; Mb. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Naringináz; Enzimaktivitás; Enzimtermelés; |
| Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 10:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3121 |


