MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Lactobacillus és élesztő kultúrák tulajdonságainak és kölcsönhatásának vizsgálata sörlé erjesztése során

Joó, Áron (2014) Lactobacillus és élesztő kultúrák tulajdonságainak és kölcsönhatásának vizsgálata sörlé erjesztése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Joo_Aron.pdf] Szöveg
Joo_Aron.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371603; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 56-60.; Sör. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Sörerjesztés; Vegyeskultúrás fermentáció; Lactobacillus casei; Lactobacillus bulgaricus; Saccharomyces nemzetség,
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 19 Jan 2024 08:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3118
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése