Joó, Áron (2014) Lactobacillus és élesztő kultúrák tulajdonságainak és kölcsönhatásának vizsgálata sörlé erjesztése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Joo_Aron.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Joo_Aron.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371603; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 56-60.; Sör. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Sörerjesztés; Vegyeskultúrás fermentáció; Lactobacillus casei; Lactobacillus bulgaricus; Saccharomyces nemzetség, |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 19 Jan 2024 08:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3118 |