MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Lactobacillus és Bifidobacterium kultúrával történő rögzített sejtes erjesztés vizsgálata

Finta, Csilla Kinga (2016) Lactobacillus és Bifidobacterium kultúrával történő rögzített sejtes erjesztés vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Finta_Csilla_Kinga.pdf] Szöveg
Finta_Csilla_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381141; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 49-50.; Sör. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok; Bifidobaktériumok; Biokatalizátorok; Meggylé; Répalé;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 17 Jan 2024 14:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3117
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése