Finta, Csilla Kinga (2016) Lactobacillus és Bifidobacterium kultúrával történő rögzített sejtes erjesztés vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Finta_Csilla_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Finta_Csilla_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381141; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 49-50.; Sör. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Fermentációs technológiák; Tejsavbaktériumok; Bifidobaktériumok; Biokatalizátorok; Meggylé; Répalé; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 17 Jan 2024 14:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3117 |