Sándor, Enikő Boglárka (2018) Lactobacillus casei 01 törzs életképességének fokozása prebiotikus szénhidrátokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sandor_Eniko_Boglarka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sandor_Eniko_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390126; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. [43-48].; Sör. tanszéki jel; Lactobacillus casei; Prebiotikumok; Probiotikus élelmiszerek; Tartósítás. liofilezés; Eltarthatóság; Gyümölcslégyártás; |
Szakterület(ek): | T Technology TA Engineering (General). Civil engineering (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 16 Jan 2024 10:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/3113 |